icon Hopp til innhold
40 000+ FORNØYDE KUNDER

100% Tilfredshetsgaranti

🎄🎁 Julegavegaranti:

For alle produkter kjøpt fra og med 1. november frem til julaften 2023, starter den 100-dagers tilfredshetsperioden først den 24. desember 2023.

Legger du en av våre produkter under treet i år, vil garantiperioden altså ikke starte før mottakeren åpner pakken. 🌟

Vakrere hud og bedre velvære

Våre produkter er testet av mange glade og fornøyde kunder. Vi er sikre på at produktene fungerer som lovet, og derfor tilbyr vi en 100 % tilfredshetsgaranti.

Vi garanterer deg en finere og renere hud, forutsatt at du bruker våre produkter som anvist. Hvis du likevel ikke har opplevd en forskjell etter 100 dager, kan du be om refusjon mot retur av varen. Vær oppmerksom på at produktet må returneres med alle reservedeler.

Mindre enn 3 % av kundene våre velger å benytte seg av tilfredshetsgarantien. Hvis du kjøper et produkt fra oss, er du over 97 % sikker på at du vil få merkbar nytte av kjøpet.

Tilfredshetsgarantien gjelder bare hvis du har kjøpt produktene i vår nettbutikk.

Hvordan returneres et produkt?

Ta Kontakt oss før du sender produktet tilbake. Du trenger bare å beskrive hvorfor du ikke er fornøyd. Vi vil da informere deg om returadressen. Når produktet er returnert og mottatt, refunderer vi pengene. Det er mulig å kjøpe returetikett gjennom oss for kr. 75, som ganske enkelt trekkes fra det refunderte beløpet.

Returrett vs. tilfredshetsgaranti

Vær oppmerksom på at alle produktene i vår Comforth Care serie, og våre eteriske oljer ikke er dekket av tilfredshetsgarantien. Derimot er de dekket av en 100-dagers returrett, noe som betyr at de kan returneres innen 100 dager, men må returneres uåpnet i originalemballasjen.

Du står fritt til å prøve alle andre produkter i opptil 100 dager uten at det påvirker returretten.

Betingelser

Les våre retningslinjer for refusjon her og våre kjøpsvilkår her.

Vi håper å høre fra deg igjen

Hvis du velger å returnere produktet, håper vi du at vil handle hos oss en annen gang..

Hvis du har spørsmål om vår tilfredshetsgaranti, kan du gjerne skrive til oss.

x