icon Hopp til innhold
40 000+ FORNØYDE KUNDER

Om os

Hvem er vi?

Comforth Scandinavia er et dansk, familieeid selskap etablert i 2020. Våre produkter er for deg som bryr deg om din egen skjønnhet og velvære, og som ønsker å bli den vakreste versjonen av deg selv. Vi tilbyr innovative skjønnhets- og velværeprodukter av høyeste kvalitet. Med Comforth Scandinavia får du muligheten til en forfriskende behandling i hverdagen. Våre produkter er utviklet på grunnlag av anerkjent kosmetologisk vitenskap og er designet i en ren, skandinavisk stil.

Hvorfor velge oss?

For oss er det viktigste at du som kunde opplever tilfredshet og trygghet ved å handle hos oss. Derfor tilbyr vi blant annet 100 dagers tilfredshetsgaranti, slik at du enkelt kan returnere produktet ditt hvis du mot formodning ikke skulle være fornøyd.

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger er vår mest verdifulle valuta. Derfor er vi stolte av vårt gode omdømme – se bl.a. vårs Trustpilot.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss på kundeservice@comforth.no hvis du trenger veiledning angående produktet ditt eller annen form for hjelp. I tillegg oppfordrer vi deg til å kontakte oss hvis du har forslag til forbedringer. Alle e-poster vil bli besvart så snart som mulig.

Nye, spennende produkter utvikles kontinuerlig av vårt profesjonelle team. Interessert i å få de nyeste, eksklusive tilbudene? Bli med i Comforth Club ved å skrive inn e-postadressen din nederst på siden.

Hvis du vil vite mer om vårt populære produkt ”Comforth MicroDerm”, klikk her.

x