icon Hopp til innhold
40 000+ FORNØYDE KUNDER

Guide til Comforth IPL Pro

Comforth IPL Pro er enkel å bruke og har langvarig effekt, og hårveksten stopper etter +12 ukers regelmessig behandling.  Les denne enkle veiledningen for å lære hvordan du bruker din IPL Hair Remover. En detaljert bruksanvisning på dansk følger også med ved kjøp.

Før du begynner

Før du starter en IPL-behandling, anbefales det å teste hårfjerningsmiddelet 24 timer før behandlingen på et lite område for å unngå hudreaksjoner.

Sørg for at huden er helt tørr og fri for oljer eller kremer, da dette kan påvirke IPL-funksjonen negativt.

Det er også viktig å barbere området som skal behandles, slik at lysbølgene absorberes i hårsekkene og behandlingen blir mer effektiv.

Tilpass maskinen til dine behov

For å starte IPL-hårfjerneren kobler du den til strømnettet og trykker på startknappen. Velg deretter den styrken fra nivå 1 til 5 som passer best til dine behov ved å følge fargeveiledningen.

Still inn maskinen i henhold til ønsket behandlingsområde, enten ansikt, kropp eller intimområde. Bruk automodus for større områder, for eksempel bena, ved å holde inne blitzknappen i tre sekunder.

Slik bruker du apparatet:

Når du bruker IPL-hårfjerneren, er det viktig å beskytte øynene. Derfor anbefales det å bruke de medfølgende vernebrillene under behandlingen.

Når du har slått på apparatet og valgt ønsket styrke, plasserer du det mot huden i 90 graders vinkel. Blitsglasset blinker når det er klart til bruk.

Du kan nå sende ut lysstråler ved å trykke på knappen og føre apparatet over huden.

Det anbefales å bevege apparatet omtrent like langt som størrelsen på lommelykten og overlappe litt for å sikre at alt hår blir behandlet.

Fullfør behandlingen:

Når du har behandlet det ønskede området, gjentar du prosessen på alle de andre områdene du ønsker å behandle.

Det er viktig å være nøyaktig og ikke overse noen områder. Hvis du jobber unøyaktig, kan det føre til ujevne og ujevne resultater på enkelte områder.

Sørg derfor for å ta deg god tid og være grundig for å oppnå best mulig resultat.

Anbefalt behandlingsforløp

For best mulig resultat anbefales det å bruke IPL en til to ganger i uken i 12 uker. Etter 4-5 uker vil du se og føle en forskjell, og etter 12 uker kan du velge om du vil fortsette behandlingen eller gå videre til etterbehandlingsfasen.

Etterbehandlingsfasen er viktig for å opprettholde resultatene, og IPL bør brukes annenhver måned etter behandlingen.

Du kan alltid kontakte vår kundeservice på hey@comforthscandinavia.no eller på tlf. 70 80 25 91 hverdager 9-17 hvis du har spørsmål om IPL-hårfjerning.

x