icon Hopp til innhold
40 000+ FORNØYDE KUNDER

Guide til Comforth MicroDerm

På denne siden kan du lese alt om hvordan du bruker Comforth MicroDerm. Les guiden nedenfor eller se videoen nedenfor. Nederst på siden kan du også se en video om i hvilken rekkefølge produktene i Spapakken skal brukes.

Før behandling

Rens huden slik at den er ren, tørr og fri for sminke. Velg deretter et sugehode. For den første behandlingen anbefales diamanthodet.

Slå på maskinen på laveste sugestyrke og prøv den på håndbaken. Dette anbefales for å øve på vinkling og bevegelse før du bruker den i ansiktet. Vent 5 minutter for å se hudens reaksjon før du går videre.

Det er lurt å dampe ansiktet før behandlingen for å åpne og slappe av porene. Dette gjøres enten ved hjelp av en ansiktsdamper eller ved å la dampen fra kokende vann treffe ansiktet i 5-10 minutter. Dette er imidlertid ikke et krav.

I behandling

Maskinen har 4 sugestyrker. Ved første behandling er det viktig å bruke den laveste og dermed mest skånsomme sugeeffekten. Ved de påfølgende behandlingene kan du gradvis øke sugeeffekten. Unntak: Hvis du vil fjerne hudormer rundt nesen med det lille sugehodet, kan du bruke sugestyrke 3-4.

Behandlingen utføres ved å føre maskinen forsiktig over ansiktets naturlige linjer i raske, jevne bevegelser. Unngå å behandle et område mer enn 2-3 ganger, og hold ikke maskinen på samme sted i flere sekunder.

Avbryt behandlingen hvis du opplever smerte. Smerte kan skyldes at sugestyrken er for høy, at du holder maskinen på samme sted for lenge eller at du overbehandler et område.

Efter behandling

Fjern sugehodet og rengjør det med vann og eventuelt en bomullspinne. Det anbefales også å desinfisere sugehodet.

Skyll ansiktet med kaldt vann for å lukke porene og berolige huden. Det er viktig at huden er godt fuktet. Avslutt med din vanlige ansiktskrem eller maske.

Gjør deg opp en mening etter hver behandling og tilpass behandlingen til din hud fremover.
Guide til Spapakken

Spapakken brukes i følgende rekkefølge:

  1. Damp ansiktet med Nano-Ionic Facial Steamer (tilsett eteriske oljer i damperen ved behov).
  2. Bruk MicroDerm i henhold til instruksjonene (se "Guide til MicroDerm").
  3. Avslutt med CellCare Repair Creme.x