icon Hopp til innhold
40 000+ FORNØYDE KUNDER

SLIK FÅR DU HUDEN DIN TIL Å SKINNE

ALT OM DIAMANTSLIPING I HJEMMET

Hudproblemer kan noen ganger ta opp mer av livet vårt enn de burde. Vi har selvsagt mye annet å tenke på, som karriere, kjærlighetsliv, familie og venner eller hva vi skal se på Netflix. Men av og til våkner vi opp med en rødglødende kvise på haken og/eller rynker i pannen, og da er det lett å bli distrahert fra det som også er viktig i livet. Her kommer diamantsliping hjemme - en av de nyeste trendene for å holde huden ren og sinnet i ro.

HVA ER DIAMANTSLIPING?

Definisjon: Diamantsliping innebærer at man bruker et mildt slipende verktøy for å fjerne det øverste hudlaget på en skånsom måte. Det kan eksfoliere huden, redusere aldringstegn, viske ut pigmentflekker og arr og bidra til at hudtonen og teksturen blir jevnere.

Det er alltid lurt å være proaktiv og supplere klinikkbesøkene med vedlikeholdsbehandlinger som du kan utføre hjemme. Diamantsliping er et perfekt verktøy i så måte, og bidrar til å holde huden skinnende ren ved å forsiktig fjerne døde hudceller og smuss fra det øverste hudlaget. Ved å fjerne dette laget gjør regelmessig diamantsliping det også mulig for de aktive ingrediensene i hudpleieproduktene å trenge dypere inn i huden og virke mer effektivt.

TA DET RIKTIGE VALGET

HVILKEN DIAMANTSLIPER BØR JEG VELGE?

De beste diamantslipere polerer huden med små diamanter eller krystaller, samtidig som et sterkt vakuumsug fjerner død hud og urenheter. Vær forsiktig med å kjøpe maskiner med følgende egenskaper:

Maskiner uten mikrokrystaller, siden disse ikke oppnår den fulle effekten av diamantsliping. Maskiner med svak sugeevne, siden styrken må være intens nok til å fremme blodsirkulasjonen i underhuden.

Hjemmebasert diamantsliping bør utføres én til to ganger i uken for optimal effekt. Behandlingen kan hjelpe kremer, serumer og andre produkter med å trenge bedre inn i huden og sørger for at du får mest mulig nytte av de aktive ingrediensene. Selv om den myke og glatte huden som kommer etter en behandling kan være vanedannende, er det viktig ikke å overdrive hyppigheten, siden huden trenger tid til å regenerere etter hver behandling. Husk derfor å bruke en god fuktighetskrem.

Ettersom diamantsliping kan være nytt territorium for mange, har vi laget den perfekte løsningen, som både kan brukes som enkeltbehandling, men også i samspill med profesjonelle behandlinger. Vi kaller den MicroDerm.

COMFORTH MICRODERM

Hvis diamantsliping er nytt for deg, er Comforth MicroDerm den perfekte måten å komme i gang på. Hvis du allerede får profesjonelle behandlinger, er Personal Diamond Grinder en smart og økonomisk måte å gjennomføre ukentlige behandlinger hjemme.

MicroDerm er av høy kvalitet, kompakt og enkel å bruke uten tidligere erfaring. Den har et påsettbart diamanthode som gir deg den fulle opplevelsen av diamantsliping, men har også et lite hode for å rense porene og et større ovalt hode for å stimulere blodsirkulasjonen i underhuden. Alt smuss og døde hudceller suges opp og fanges opp i maskinens lett utskiftbare filter.

Se produktet

HVORDAN DIAMANTSLIPING GIR "GLØDENDE HUD"

Når de døde hudcellene er fjernet fra huden, blir hudoverflaten mye glattere og jevnere etter hvert som huden poleres. Dette gjør at huden reflekterer lyset bedre, noe som gir en glødende hud. Etter hver behandling vil det sterke vakuumsuget stimulere den subkutane produksjonen av kollagen og elastin, noe som over tid bidrar til å gjenoppbygge skadet hud. Behandlingen gir både kortsiktige og langsiktige resultater, noe som er grunnen til at tusenvis av skjønnhetsentusiaster benytter seg av behandlingen regelmessig.

START PROGRAMMET DITT I DAG

MicroDerm personlig tilpasset diamantsliper kan brukes av alle som ønsker en finere og renere hud. Vi anbefaler behandling én til to ganger i uken i 8 uker, deretter kan du redusere hyppigheten til én gang i uken.

Settet inneholder 20 filtre (ca. 2 års bruk) og 5 sugehoder. Du får også 45 dagers 100 % tilfredshetsgaranti og 2-5 dagers gratis levering.

Så hvis du vil ha mykere, renere og mer skinnende hud, kan du kjøpe MicroDerm ved å klikke på knappen nedenfor:

GÅ TIL PRODUKTET

Les mer

9 Tips til Bedre Skønhedssøvn

9 tips for bedre skjønnhetssøvn

Ved å praktisere effektiv hudpleie hver dag før din velfortjente skjønnhetssøvn kan du forvente en lysere, mer levende glød og en hud som holder seg ung, vakker og smidig betydelig lenger. Det hand...

Les mer
x