icon Hopp til innhold
40 000+ FORNØYDE KUNDER

GUA SHA - din vei til naturlig, vakker hud

GUIDE: Alt du trenger å vite om GUA SHA

Velkommen til en verden av naturlig skjønnhet og velvære. Her skal vi dykke ned i det fascinerende temaet Gua Sha. En eldgammel kinesisk skjønnhetsteknikk som har blitt svært populær i den vestlige verden. Les videre for å finne ut hvordan denne enkle, men effektive teknikken kan forandre huden din og ditt velvære.

Gua Sha [uttales "gwa sja"].

Hva er Gua Sha?

Gua Sha er en flere tusen år gammel kinesisk massasjeteknikk der man bruker spesielle steiner til å skrape huden for å øke blodsirkulasjonen og fjerne avfallsstoffer. "Gua sha" kan oversettes fra kinesisk til "å skrape" og "røde flekker" og har blitt svært populær over hele verden på grunn av sin evne til å rense huden for oppsamlet lymfevæske, spenninger og smerter. Gua Sha har umiddelbar effekt og kan brukes som en del av den daglige skjønnhetsrutinen.

Det er en naturlig og effektiv måte å forbedre hudens helse og utstråling på. Gua Sha er mer enn bare en skjønnhetstrend. Det er en velprøvd teknikk som har blitt brukt i årtusener for å fremme helse og velvære.

Med vårt Gua sha-sett får du både den tradisjonelle gua sha-steinen og den populære ansiktsrullen. Massasjesteinen kan også brukes til å massere nakken for å motvirke migrene og muskelsmerter. Gua sha-massasje er spesielt kjent for sin evne til å redusere oppblåsthet og gi et friskere utseende på grunn av sin evne til å øke blodsirkulasjonen og drenere lymfevæske.

Bestill Gua Sha-sett

Slik fungerer Gua Sha

Gua Sha virker ved å stimulere blodsirkulasjonen og lymfedrenasjen, noe som bidrar til å fjerne avfallsstoffer og redusere betennelser. Det kan også bidra til å løse opp muskelspenninger og forbedre hudens elastisitet. Når du skraper huden med Gua Sha-steinen, skaper du et lett trykk som bidrar til å stimulere kroppens naturlige helingsprosess.

Gua sha med Comforth Scandinavia

Fordeler med GUa Sha-massasje

Som en av dagens mest populære former for naturlige ansiktsbehandlinger i Asia og resten av verden, kan Gua Sha bli en favorittdel av din daglige skjønnhetsrutine.

Gua Sha-massasje er kjent for sine mange fordeler:

✓ Øker blodsirkulasjonen
✓ Reduserer oppblåsthet og hevelse
✓ Drenerer lymfevæske
✓ Fjerner spenninger i ansiktet, halsen, kjeven og nakken
✓ Forbedrer hudens tekstur
✓ Minimerer poser og mørke ringer under øynene

 

Se produktet

Slik bruker du gua sha

Gua sha er en enkel behandling som handler om å følge hudens naturlige linjer.

Et godt tips er å legge Gua Sha-settet i kjøleskapet. På denne måten får du en avkjølende effekt som hjelper mot både oppblåsthet og hevelser.

Gua Sha-behandling med ansiktsrulle

Ansiktsrullen fra Comforth Scandinavia gjør det enkelt å utføre en gua sha-behandling. Du kan bruke rullen både i ansiktet og på halsen.

Bruk Gua sha-rullen i 5-10 minutter om gangen. For å oppnå best mulig resultat kan du legge rullen inn i morgen- og kveldsrutinen. Husk alltid å påføre krem, olje eller serum før du begynner med rullen.

Bruk den lille rullen for finere områder og den store rullen for større områder.

Slik gjør du:

1. Start i midten av ansiktet og rull utover over kinnene.
2. Rull fra øyenbrynene oppover pannen.
3. Rull fra underleppen nedover langs halsen.

Behandling med gua sha-steiner

For å få det beste ut av behandlingen med Gua Sha stein, er det viktig å bruke den riktig. Pass på å holde den flatt mot huden og unngå å bruke kantene på steinen. Påfør moderat til kraftig trykk for optimal massasje. Se illustrasjonen på bildet som viser hvordan Gua Sha steinen skal brukes både på halsen og ansiktet.

1. Begynn med å fukte huden, deretter tilsett ansiktsolje eller krem og massér den godt inn.

2. Hold Gua Sha steinen med den bøyde siden mot ansiktet. Beveg forsiktig steinen fra toppen av halsen og nedover for å drener væske. Gjenta 3-5 ganger.

3. Flytt nå steinen langs kjevelinjen, haken og rundt munnen. Strøk huden tre til fem ganger som vist på bildet. Beveg alltid steinen i korte strøk i én retning - aldri frem og tilbake. Hvis du vil redusere oppblåsthet, begynn forsiktig og deretter hardere for å slappe av musklene.

4. Press steinen flatt mot huden under øynene eller over irriterte områder for å lindre hevelser.

5. Til slutt: Flytt Gua Sha'en i korte, vertikale bevegelser fra øyenbrynene oppover pannen eller hold og press mellom øyenbrynene for å lindre spenninger.

Bruk Gua Sha steinen til å massere de valgte sonene og føl en følelse av avslapning. Hvert område bør masseres omtrent 5 ganger. Hvis du ser små blåmerker etter en kroppsmassasje med Gua Sha, er det helt normalt. Disse merkene skyldes frigjøring av stillestående blod og blokkeringer i vevet. De vil imidlertid forsvinne raskt.

Body Gua Sha - velvære for hele kroppen

Body Gua Sha er en fin måte å bruke Gua Sha på i hele kroppen. Den kan bidra til å løse opp spenninger, forbedre blodsirkulasjonen og gi en følelse av dyp avslapning. Enten du bruker Body Gua Sha på armene, bena, ryggen eller magen, kan den bidra til å forbedre huden og velværet.

Gua Sha før og etter

Etter regelmessig bruk av Gua Sha vil du begynne å se merkbare resultater. Huden din vil se mer strålende ut, og du vil se en forbedring i hudtone og tekstur. Gua Sha kan virkelig gjøre en forskjell for utseendet ditt, fra reduserte hevelser til mer definerte ansiktskonturer.

Tradisjonell massasje møter moderne velvære

Selv om Gua Sha representerer en dyp tradisjon innen kinesisk velvære, tilbyr vi også moderne løsninger som kan supplere din velværerutine. Prøv vårt Infrarøde Saunateppe, som er utviklet for å gi dyp avslapning, avgifte kroppen og forbedre blodsirkulasjonen. Kombinert med Gua Sha-massasje kan du skape en helhetlig spa-opplevelse hjemme som gir næring til både hud og sinn. Oppdag fordelene med badstuematten, og fordyp deg i en verden av komfort og velvære.

Slik rengjør du din Gua Sha

Det er viktig å holde Gua Sha-stenen din ren for å sikre at du ikke overfører bakterier til huden din. Rens Gua Sha-stenen din etter hver bruk med mild såpe og vann, og tørk den grundig. Dette vil hjelpe med å forlenge levetiden til Gua Sha-stenen din og sikre at du får best mulig resultat fra Gua Sha-massasjen.

Velg riktig Gua Sha-stein

Når du skal velge Gua Sha-stein, er det viktig å ta hensyn til din hudtype og dine spesifikke behov. Ulike steiner har forskjellige egenskaper, så det er viktig å velge den som passer for deg. Jade er for eksempel kjent for sine beroligende egenskaper, mens rosenkvarts er forbundet med kjærlighet og healing.

Gua Sha er en kraftfull teknikk som kan forbedre huden din og ditt velvære. Enten du er ny eller erfaren Gua Sha-bruker, håper vi at denne guiden har gitt deg nyttig informasjon og inspirasjon. Husk at skjønnhet kommer innenfra, og ved å ta vare på kroppen din kan du hjelpe huden din til å se best mulig ut.

Har du noen spørsmål?

Ofte stilte spørsmål om Gua Sha

GUA SHA

Læs mere

IPL og Sol - Må man bruge IPL om sommeren?

IPL OG SOL - KAN IPL BRUKES OM SOMMEREN?

For å unngå uønskede bivirkninger, anbefales det å unngå intens soleksponering 1 uke før og 24 timer etter behandling med IPL Hårfjerning.  Det anbefales imidlertid å unngå intens soleksponering 2...

Les mer
Velvære begynner her: Slik kan et badstuteppe øke velværet ditt

Velvære begynner her: Slik kan et badstuteppe øke velværet ditt

Velvære starter her med et badstuteppe hjemme. Reduser stress, få bedre søvnkvalitet og sunnere hud.

Les mer
x