icon Hopp til innhold
35 000+ FORNØYDE KUNDER

HVORDAN DU FÅR SILKEMYK HUD MED IPL-HÅRFJERNING

ALT OM PERMANENT HÅRFJERNING HJEMME

I en verden der glatt hud er blitt et skjønnhetsideal, er det ingen overraskelse at mange er på utkikk etter effektive metoder for å fjerne uønsket hår. En av de mest populære metodene er IPL-hårfjerning. Men hva er det egentlig, og hvordan fungerer det? I denne guiden dykker vi dypere ned i temaet og deler noen av erfaringene brukerne våre har hatt med denne metoden.

PERMANENT HÅRFJERNING MED IPL-LASER

Permanent hårfjerning med IPL er en metode som bruker intenst pulserende lys (IPL) for å fjerne uønsket hår. IPL-teknologien er utviklet for å angripe og ødelegge hårsekkene, slik at hårveksten reduseres over tid. Det er en ikke-invasiv metode som kan brukes på ulike deler av kroppen, inkludert ansikt, ben, armer og bikinilinje. IPL-hårfjerning har blitt en populær løsning for dem som ønsker å få glatt hud uten å måtte ty til smertefulle voksbehandlinger eller tidkrevende barbering.

Laserhårfjerning fungerer ved å drepe hårsekkene. Laseren skader bare hårsekkene mens hårveksten er aktiv. Derfor kreves det flere behandlinger (vanligvis minst 5-7) hver uke for å stoppe hårveksten helt.

For noen mennesker er laserhårfjerning ikke helt permanent. Det kan være nødvendig med en vedlikeholdsbehandling med noen måneders mellomrom for å forhindre at enkelte hår vokser ut igjen.

Ofte er behandlingen ikke billig. Profesjonell laserhårfjerning kan koste over 1 000 kroner per behandling, og det kan ta flere behandlinger (eller mer) for å oppnå ønsket resultat. Glatte ben kan fort koste flere tusen kroner.

I mellomtiden kan du bestille en IPL-hårfjerner for under 3 500 kroner. For mange er dette en gunstig investering. Det er imidlertid viktig å være klar over fordelene og ulempene.

IPL HÅRFJERNING - FORDELER OG ULEMPER

Det finnes to typer hjemmeapparater for permanent hårfjerning. Den ene er en ekte laser og den andre bruker intenst pulserende lys (IPL). Begge typer fjerner hår, og begge er mindre kraftige enn maskinen du får på en klinikk.

IPL for hjemmebruk er trygt å bruke for amatører, så du trenger ikke å bekymre deg for å skade eller overbehandle deg selv for å få glatt hud (men pass alltid på at du følger instruksjonene nøye).

Ulempene med IPL hjemme er at det kan ta noen flere behandlinger å bli helt hårfri enn på en klinikk, ettersom maskinen er mindre kraftig. Dette oppveies imidlertid av at du kun betaler for maskinen og ikke for behandlingene. I tillegg er klinikkens maskiner ofte større, så en helkroppsbehandling hjemme kan ta litt lenger tid enn på en klinikk.

IPL HÅRFJERNING MED COMFORTH SCANDINAVIA

COMFORTH IPL PRO - NY OG FORBEDRET IPL-HÅRFJERNER

Unngå uønsket hårvekst og oppnå silkeglatt hud med Comforth IPL Pro - det nyeste og mest avanserte innen permanent hårfjerning hjemmefra.

Behandlingen er mild, smertefri og effektiv på alle deler av kroppen - inkludert ansiktet og intimområder.

Comforth IPL Pro er klinisk godkjent for hjemmebruk og gir betydelige og varige resultater på bare noen få uker.

✓ 2-3 ganger kraftigere enn andre IPL-er
✓ Unngå røde nupper og inngrodde hår
✓ Raske og langvarige resultater
✓ Spar tid og penger på klinikkbesøk
✓ Enkelt, effektivt og sikkert

Se produktet

COMFORTH IPL - PERMANENT HÅRFJERNER

Hvis du ikke har prøvd permanent hårfjerning før, er Comforth IPL den perfekte måten å komme i gang på. Hvis du allerede har profesjonelle behandlinger, er maskinen en smart og økonomisk måte å gjennomføre ukentlige behandlinger hjemme.

Comforth IPL er av høy kvalitet, kompakt og enkel å bruke uten tidligere erfaring. Comforth IPL kan stilles inn i "automodus". Da blinker maskinen automatisk etter hvert som den beveger seg langs huden, noe som gir en raskere og enklere behandling.

Se produktet

Hvordan fungerer IPL-hårfjerning hjemme?

IPL-hårfjerning hjemme fungerer ved at det sendes ut korte, intense lyspulser som absorberes av melaninet (fargestoffet) i håret. Når lyset absorberes, omdannes det til varme som ødelegger hårsekken og forhindrer fremtidig hårvekst. Det er en relativt smertefri prosess, selv om noen kan oppleve en lett prikkende følelse under behandlingen.

Erfaringer med IPL-hårfjerning hjemme

Mange av kundene våre har gode erfaringer med IPL-hårfjerning hjemme. De rapporterer at behandlingen er effektiv når det gjelder å redusere hårveksten, og at de har sett betydelige resultater etter flere behandlinger. Flere av kundene våre har merket en reduksjon i hårveksten på opptil 90 % etter 6-12 behandlinger. Det er imidlertid viktig å merke seg at resultatene kan variere fra person til person, og at det kan ta lengre tid for noen å se resultater.

HVEM BØR BRUKE IPL HJEMME?

En av de største ulempene med laserhårfjerning hjemme er at IPL ikke fungerer på alle hår- og hudfarger. IPL påvirker pigmentet i hårsekkene og er bare effektivt når det er tilstrekkelig melanin i hårsekkene og tilstrekkelig kontrast mellom hud og hår. IPL er derfor mest effektivt for personer med lys hud og mørkt hår.

Hos personer med mørkere hud er det risiko for forbrenning. IPL fungerer ikke på svært lyst hår, da melaninnivået ikke er høyt nok. Rødt hår har dessuten en type melanin kalt feomelanin som ikke absorberer energien fra IPL, og derfor fungerer ikke behandlingen på rødt hår. Se diagrammene nedenfor for å vurdere om IPL vil kunne fjerne hårveksten din og hvilket effektnivå du bør bruke med Comforth IPL.

IPL-LASER: FØR/ETTER

IPL-hårfjerning hjemme er en effektiv metode for å redusere uønsket hårvekst. Selv om det kreves flere behandlinger for å se tydelige resultater, har mange av kundene våre hatt positive erfaringer.

Før

Etter

Hvor mange IPL-behandlinger er nødvendig?

Hvor mange IPL-behandlinger som kreves, kan variere avhengig av flere faktorer, blant annet hårets farge og tykkelse og området som skal behandles.

Generelt trenger de fleste mellom 6 og 12 behandlinger for å se tydelige resultater. Det er viktig å følge produktanbefalingene for bruk av IPL-apparatet for å sikre best mulig resultat.

Kan du fjerne hår permanent hjemme?

Ja, det er mulig å fjerne hår permanent hjemme. IPL og laserhårfjerning er begge metoder som kan gi langvarige resultater. Men det er viktig å merke seg at "permanent" i denne sammenhengen betyr en betydelig reduksjon i hårveksten heller enn en fullstendig fjerning av alt hår.

For de fleste vil dette bety at de vil se en betydelig reduksjon i hårveksten, men de kan fortsatt ha behov for noe vedlikeholdsbehandling innimellom for å holde huden glatt.

Sikkerhet ved IPL-hårfjerning

Er IPL-hårfjerning farlig?

I en verden der glatt og hårfri hud er et skjønnhetsideal, har IPL-hårfjerning blitt en populær metode for å oppnå dette. Men er det trygt? Her dykker vi ned i temaet og gir deg en grundig innføring i IPL-hårfjerning, sikkerheten og hva du bør være oppmerksom på.

Sikkerhetsaspekter ved IPL-hårfjerning

Permanent hårfjerning er i utgangspunktet ikke skadelig. Som med alle kosmetiske behandlinger er det noen sikkerhetsaspekter man må være oppmerksom på når det gjelder IPL-hårfjerning. Det er viktig å forstå disse før du bestemmer deg for å gjennomføre behandlingen. Generelt anses IPL-behandling som trygt. Som ved alle behandlinger er det imidlertid en risiko for bivirkninger. Disse er imidlertid vanligvis milde og forbigående.

Risikoer og bivirkninger ved IPL-hårfjerning

De vanligste bivirkningene ved IPL hårfjerning er midlertidige og kan omfatte rødhet, hevelse og irritasjon i det behandlede området. Disse bivirkningene går vanligvis over i løpet av noen timer til dager etter behandlingen. I sjeldne tilfeller kan mer alvorlige bivirkninger som brannskader oppstå, men dette er svært sjeldent og skjer typisk bare hvis behandlingenikke utføres riktig.

Hvordan kan jeg forsikre meg om at IPL-behandlingen ikke forårsaker skader?

For å sikre at IPL-behandlingen er trygg, er det viktig å følge alle instruksjonene i bruksanvisningen. Det er også viktig å gjøre en test på et lite hudområde før hele behandlingen for å se hvordan huden din reagerer på behandlingen. Hvis du opplever ubehag eller kraftig rødhet, bør du avbryte behandlingen.

SIKKERHED OG RISIKO VED IPL

Sensitiv hud – Det er ingen komplikasjoner med sensitiv, tørr eller fet hud. Hvis huden din er veldig sensitiv, kan det hende du må bruke et lavere styrkenivå enn anbefalt. Det vil ta litt lenger tid å se resultater, men utover det vil det ikke være noen problemer.

Solbrent hud – Du må IKKE bruke IPL hvis huden din er solbrent. Vent 48 timer etter solbrentheten har gått over før du bruker IPL igjen.

Rosacea - IPL brukes faktisk til å behandle rosacea. Den typen IPL som brukes til hårfjerning er dog ikke helt den samme, så du kan ikke bruke Comforth IPL til å behandle rosacea. Men IPL hårfjerning vil ikke forverre rosacea, så du kan fint bruke maskinen hvis du har rosacea.

Du må IKKE bruke IPL hvis du har følgende hudlidelser: - Hypæstesi - Kontakteksem - Fotosensitiv hud

Hvis du ikke har noen av de ovennevnte hudlidelsene, er det 100% trygt å bruke IPL. Comforth IPL er sertifisert av FDA, CE, ROHS og FCC, så du kan være trygg på behandlingene.

OBS: Vi anbefaler at du alltid gjør en prikktest før behandling for å sjekke hvordan huden din reagerer. Vi anbefaler IKKE å bruke IPL hvis du er gravid eller ammer.

START PROGRAMMET DITT I DAG

Den permanente hårfjerneren fra Comforth Scandinavia kan brukes av alle som har en hud- og hårfarge som faller inn under "egnet" i tabellen ovenfor. Vi anbefaler behandling én til to ganger i uken i 5-12 uker, og deretter kan du redusere hyppigheten til annenhver uke til én gang i måneden.

Så hvis du vil ha mykere, glattere og hårfri hud, kan du kjøpe Comforth IPL ved å klikke på knappen nedenfor:

GÅ TIL PRODUKTET

Har du noen spørsmål?

Ofte stilte spørsmål om IPL-hårfjerning

IPL HÅRFJERNING

Læs mere

9 Tips til Bedre Skønhedssøvn

9 tips for bedre skjønnhetssøvn

Ved å praktisere effektiv hudpleie hver dag før din velfortjente skjønnhetssøvn kan du forvente en lysere, mer levende glød og en hud som holder seg ung, vakker og smidig betydelig lenger. Det hand...

Les mer
Fordelene ved et Infrarødt Saunatæppe

FORDELENE VED ET INFRARØDT SAUNATEPPE

Når hverdagens stress blir for mye, er det viktig å ta et skritt tilbake og ta vare på seg selv. En måte å gjøre dette på er å investere i et infrarødt badstuteppe. Stadig flere bruker infrarøde ba...

Les mer
x