icon Hopp til innhold
35 000+ FORNØYDE KUNDER

HVORFOR BEHANDLINGEN BLIR STADIG MER POPULÆR

FORDELENE MED ET INFRARØDT Saunateppe

Når hverdagsstresset blir for stort, er det viktig å ta et skritt tilbake og ta vare på seg selv. En måte å gjøre dette på er å investere i et infrarødt saunateppe. Stadig flere bruker infrarøde badstutepper for å slappe av og oppnå en rekke helsefordeler. Mens tradisjonelle badstuer varmer opp luften, bruker infrarøde badstuer og badstutepper lys til å øke kroppstemperaturen og skape en intens svetteopplevelse. Dette hjelper deg ikke bare med å slappe av, men har også mange fordeler for huden, sirkulasjonen og den generelle helsen. La oss se nærmere på hvorfor disse teppene har blitt så populære og hvordan de fungerer.

Gå direkte til badstuteppet her

SLIK FUNGERER DET

Infrarøde badstuer fungerer ved å produsere varme via infrarøde stråler (FIR). Denne typen varme trenger dypere inn i huden enn tradisjonell varmluft, slik at kroppen når høyere temperaturer samtidig som den svetter ut giftstoffer og urenheter. FIR-bølgene absorberes direkte i huden og musklene, noe som forbedrer blodsirkulasjonen, reduserer betennelser og virker avslappende. Kombinasjonen av disse effektene bidrar til å styrke immunforsvaret og redusere kroniske smerter og utmattelse.

Et infrarødt badstuteppe utnytter ganske enkelt den samme teknologien - bare uten at du trenger å investere flere 100 000 kroner i en infrarød badstue.

HVA KAN BEHANDLINGEN HJELPE MED?

I tillegg til sine helbredende egenskaper har et infrarødt badstuteppe også mange andre helsefordeler. For det første har studier vist at regelmessig bruk kan bidra til å forbrenne kalorier og øke forbrenningen. I tillegg kan det bidra til at huden din ser sunnere ut ved å redusere rynker, forbedre elastisiteten og fremme kollagenproduksjonen. Regelmessig badstubruk har dessuten vist seg å bidra til bedre hjerte- og karsykdommer ved å senke blodtrykket.

Fordeler for kardiovaskulær helse

Forskning viser at bruk av et infrarødt badstuteppe kan bidra til å forbedre hjerte- og karhelsen ved å øke sirkulasjonen og redusere betennelser. Infrarødt lys trenger dypt inn i kroppens vev og muskler og bidrar til å redusere belastningen på hjertet. Denne typen intens varmebehandling bidrar også til et sunnere blodtrykk, bedre søvnkvalitet og generelt økt energinivå.

FORDELENE MED ET INFRARØDT BADSTUTEPPE

Fordeler med avgiftning

Behandlingen virker ved å aktivere svettekjertlene, som deretter frigjør giftstoffer fra kroppen gjennom svette. Denne prosessen kan hjelpe med å redusere betennelse i leddene, skylle ut urenheter i systemet ditt, forbedre hudens tone og fasthet samt hjelpe mot muskelømhet etter trening.

Infrarøde saunaer er en av de tryggeste måtene å avgifte kroppen på, fordi det ikke er noen risiko forbundet med det, i motsetning til for eksempel ulike fastekurer.

Fordeler for hudpleie

Fordi infrarøde saunaer bruker lys i stedet for varme for å indusere svetting, er det mindre risiko for dehydrering eller forbrenning sammenlignet med tradisjonelle saunaer. Ved regelmessig bruk har mange sett forbedringer i hudtonen og -strukturen på grunn av økt oksygenering grunnet stimuleringen fra det infrarøde lyset. Det hjelper også til med å øke kollagenproduksjonen, noe som kan bidra til å redusere rynker over tid. I tillegg fremmer behandlingen bedre blodsirkulasjon, som resulterer i en mykere hud med færre urenheter og akneutslett.

Se produktet

KONKLUSJON

Alt i alt er det mange gode grunner til å investere i et infrarødt badstuteppe. Ikke bare vil det bidra til å redusere stressnivået etter en lang arbeidsdag, men det vil også bidra til sunn hud og bedre hjerte- og karhelse.

Hvis du vurderer å prøve et infrarødt badstuteppe, kan du lese mer om Comforth Luxury Infrared Sauna Blanket ved å klikke på knappen nedenfor.

GÅ TIL PRODUKTET

Les mer

Er IPL hårfjerning farligt?

Er IPL-hårfjerning farlig?

Laserhårfjerning er populært blant mennesker som ønsker en løsning for hårfjerning som er mer permanent enn andre metoder. Bruk av laser for hårfjerning fungerer ved å forhindre hårsekkene i å dann...

Les mer
IPL og Sol - Må man bruge IPL om sommeren?

IPL OG SOL - KAN IPL BRUKES OM SOMMEREN?

For å unngå uønskede bivirkninger, anbefales det å unngå intens soleksponering 1 uke før og 24 timer etter behandling med IPL Hårfjerning.  Det anbefales imidlertid å unngå intens soleksponering 2...

Les mer
x